Saltar al contenido

«Revisión anual de la Renta 2020 del Farmaceutic@»

  Webinar 21 abril 2021. De 14.30 a 16h

  La Federació d’Associacions de Farmàcies de Catalunya (FEFAC), juntament amb Taxfarma, organitza la jornada online gratuïta “Revisió anual de la renda 2020 del Farmacèutic”, per repassar els principals mecanismes d’estalvi fiscal que té una oficina de farmàcia de cara a la pròxima declaració de la renda (del 7 d’abril al 30 de juny de 2021).

  La jornada està dirigida a titulars d’oficina de farmàcia socis i no socis de l’empresarial que vulguin revisar, en 90 minuts, les oportunitats que tenen per tal de reduir la factura davant Hisenda i evitar errors que puguin suposar un requeriment o inspecció per part de l’Agència Tributària. Es tractaran els següents temes:

  • Fiscalitat del compte de resultats de la farmàcia
  • Mecanismes d’estalvi fiscal de la farmàcia (amortitzacions, deduccions i reduccións).
  • Prevenció d’errors.

  La sessió tindrà lloc online el dimecres, 21 d’abril, de 14.30 a 16.00 hores, a càrrec de Juan Antonio Sánchez de Taxfarma.

  Els socis que es vulguin inscriure han d’omplir el formulari d’inscripció, a través del qual també podran fer arribar-nos les seves preguntes.

  El dia d’abans, 20 d’abril, s’enviarà als inscrits un enllaç per connectar-se. Aquest es farà arribar al correu electrònic facilitat en el formulari d’inscripció.

  Si necessiteu més informació contacteu amb la FEFAC: 93 323 24 22 /  fefac@fefac.cat